you shoot me down, but I won't fall

I've got a hole in my heart, from some kind of emotional rollercoaster
And I would've did anything for you to show you how much I adored you,
but it's over now, it's too late to save our love.

you complete me

Har haft några dagar fulla med allt möjligt, så mitt bloggande har inte legat på topp precis. I onsdags körde vi myrintervaller efter skolan, i torsdags fyllde Eddie 8 år och vi åt trerättersmiddag och han fick presenter. På fredagen hade vi en riktigt skön skoldag som avslutades med att mysa med världens bästa vän Josefin.
200163_1458391078669_1800155737_851877_2187744_n_large
Men det är nog ändå gårdagskvällen som tar priset. Jag åkte till Yg rätt sent, till min fina Marcus som jag har varit ifrån så länge. Vi kollade på film och inte så mycket mer. Vaknade tillsammans i morse, men jag var tvungen att åka hem eftersom vi skulle spela årets sista seriematch, vinst med 8-2 hemma mot Strömsbruk. Otroligt skönt sätt att avsluta på, det tror jag vi alla tyckte! Imorgon åker jag med några bra grabbar och brudar på kick-off i Gävle för våra företag, kommer nog bli en otroligt bra och givande dag för oss alla!

söndagsfix

Har ju spenderat många timmar den senaste tiden på mitt rum. Har målat lister, målat byrån svart osv. Idag gjorde jag med hjälp av mamma och pappa lite till. Vi satte upp en tavla inne vid skrivbordet och en tavellist över byrån. Nu är det bara finliret kvar, som att installera elementet och spika fast några lister vid dörren. Nöjd!!

Sämre bilder kan ni inte få (mobilkvalle), men det kanske kommer nya när jag har mer tid.

framkallat


lookiiiii

Tja dudes! Hade som vanligt en massa tid över imorse efter att jag fixat mig och ätit havregrynsgröt. Mormor var här i morse, äntligen hemma från Finland. Så vi tog en kopp kaffe och pratar om hennes fina tatuering hon ska göra idag. Kommer bli superfint. Jag ska nog försöka få till det där snart jag också bara Fridiisen har tid snart.
Men nu måste jag borsta tänderna! See you guys.

just another day

Laddar upp med lite läsning ur nya böcker från bästa moster HLK innan jag åker till skolan för min typ femte eller sjätte skoldag den här terminen. Det är fortfarande 4 av kurserna jag inte hunnit börja med. Känns lite sådär stressat nu faktiskt, men det får gå!
Nu ska jag göra lite frukost, leta ett par hörlurar och sen dra mig mot skolan. Hörs :-)

pictures of you, pictures of me

3
4
5
6
by Olivia summer -11

sundsvalls-nytt

2 hårband och örhängen - Cubus
3 par trosor - Lindex
Kofta - H&M
Jacka - Monki
Tshirt - JC. Topp och blus - H&M. Blus - JC
Mobilfodral - Monki
Skor - Scorett

johannispannis

Jeansskjorta kan ju vara det mest bästa plagget egentligen. Det lyfter en hel outfit, och funkar året om!
Nu ska jag springa till bussen, puss.

black and white

Gårdagens klädsel på Gustafs terassfest.
Jeans - Cheap Monday
Kavaj + ring + döskalleörhängen - H&M
Linne med spetsrygg - JC
Skor - din sko
Halsring - JFR

Idag har jag inte haft alls lika fullt om som gårdagen då jag pillade med presenter, tårtor och såklart skulle hinna med några avsnitt Gossip Girl. Nej, för idag har jag vilat och sen kikat på lite fotboll. Precis som man ska göra en söndagkväll!

finally 18!

Äntligen bästaste bästa vän är du 18 år och ikväll firar vi det. Grattis tusen gånger Gustaf!
Här är din fina tårta jag just bakat :-D