~ Spontaninköp


Snart är även jag en i iphonefamiljen, det känns sådär.
Jag har ju länge sagt att jag inte känner att jag är ens sån som var tvungen att köpa iphone enbart för att alla andra har en. Men nu hade jag inte så mycket till val då min telefon tydligen blivit dränkt. Tack för det. Sen att det blir just en iphone känns rätt givet för den har just de funktioner jag behöver.

Så igår fick jag tillbaka den dränkta HTCn, tog bussen hem och klev in genom dörren och klickade hem en direkt.

~ friday i'm in love


Två dagens Johanna. Daylookz och kvällens looks.
Idag har jag hängt på skolans lunch och sen med farmor på lite stores vi har i Delsbo. En finfin blus inhandlad samt har jag riktat kikaren mot ett par superfina studentskor och en ny dator. Hur de planerna ter sig visar väl sig på måndag. Nu ska jag packa och dra. Pusstja!

Feberyra

Det kändes verkligen sådär att komma hem igår och få den där dumma känslan bekräftad. Jag har känt på mig sen förra torsdagen att jag har nåt virus i kroppen eftersom min vilopuls varit så förhöjd. Igår på skolan kände jag hur varm och klibbig jag var så då tog jag tempen när jag kom hem, och mycket riktigt. Feber.

Verkligen surt med ett sånt bakslag efter att ha gått med feber mellan oktober 2011-februari 2012 utan uppehåll. Jag som redan haft feber för en hel livstid liksom. Så nu missar jag ännu mer i skolan och det blir förmodligen ännu mer rester kvar tills ett extra år på gymnasiet. DÖÖÖ.

~ tonight we are young


Det är fortfarande lite ovant med mitt långa hår. Vet inte om jag skrivit det här förut (känns inte så väsentligt) men jag har iallafall köpt hårförlängning. Jag har valt att köpa ett träns och klippa och sy bitar som passar mig bäst. Det är iallafall skönt att äntligen kunna göra något med håret annat än att det bara hänger där tunt som mitt egna är!

Funäsdalen/Bruksvallarna 2012


Söndagsångest

Sooom vanligt på söndagkvällar kommer det där lilla stressmonstret krypandes inför den kommande veckan. Idag är det exakt en månad kvar tills jag befinner mig i Grekland, Zakynthos med mina fina tjejer. Inför det känner jag inte bara dendär pirrande resfebern, jag har också en lite mer bultande ångest för allt som ska vara gjort innan dess!

Men jag ser livet från den ljusa sidan istället. Ikväll ska jag försöka beta av lite skolarbeten och se BB-live. Imorgon ska jag på skolan, och varje dag jag tar mig dit är ju lite av en vinst för mig. Närmast på tur ska jag smida lite planer med tjejerna inför valborg och med Hedda inför kommande veckans bus. Låter helt okej i mina öron efter världens finaste helg med Josefin!

BRUKSDELUX

Har nu packat ner mina snowboardbyxor, skidorna, understället och solbrillorna för en perfekt säsongsavslutning uppe i fina Funäsdalen & Bruksvallarna. Lite backhäng, längdskidstävling och träffa alla skidisar står på schemat. Stavas u-n-d-e-r-b-a-r-t !

Mitt sista påsklov

Det känns vemodigt det här att alla lovperioder nu lider mot sitt slut, men jag spenderade mitt sista påskfeire på bästa sätt!

Långfredagen var jag i Bergsjö med Olivia på dagen, hos Johan på kvällen och på Stadt på natten.
Påskafton spenderades i myssoffan med världens mest efterlängtade Anna ♥
Sen var det några lugna dagar med t.ex. Josefin innan det var dags för STUDENTKRYSSNINGEN tisdag-onsdag. Som verkligen är något av det roligaste jag gjort i mitt liv.

Torsdagen tränade jag och tog det lugnt, innan fredagens födelsedagsfirande för Irma med tjejerna på Bangkok kajen och våra allra första drinkar alla fyra tillsammans!
Gårdagen spenderades i färila med Bea, Hedda, Olivia och lite annat otroligt saknat folk. Idag har jag spelat match i hudiksvall, sett Delsbo's U-lag mot Bjuråkers A-lag och sen firat farmors födelsedag med marängsviss.

Födelsedagsfirande för Irma!


Det var det som var på G igårkväll för min del. Vi gick en sväng på stan först jag och Linnea, innan vi mötte Evelina och Irma och gick mot Bangkok kajen för att äta middag vid sex. Sen gick vi hem till Evelina, vilket tog oss över en timme. Borde ta 20 minuter. Bra gjort!

Att bero på ingenting av dethär egentligen var jag bara tvungen att säga att jag ääntligen köpt hårklämmor. Sånadära fina.

Dansa pausa @ östersjön

Hääär får ni en bild från förra dygnets äventyr, lånad från funcruises.
Jag hade iallafall en sjukt bra kryssning. Hängde med mycket roligt folk, men som vanligt hinner man inte med att umgås med alla man vill hinna. Jag träffade iallafall många nya folk, en bra blanding med mina fina jag redan har. I det stora hela ett underbart fygn. Ett stort minus med kvällen finns dock, jag tänker inte ta upp det här. För dem som undrar så har det inget att göra med någon jag känner.
Det känns som om man kommer minnas de här två dagarna länge. Det enda som jag hoppas bleknar är väl alla blåmärken. Det blev lite ändringar med det jag sa innan att jag skulle dela hytt med tre killar, det blev iallafall bara med två till slut!

Mondaymorning


Är taggad till tusen för ett rättskunskapsprov med Staffan!!!

En perfekt lördag

Turen till Hudiksvall blev en höjdare!
En härlig blandning mellan gamla högstadievänner, nuvarande vänner, nya vänner och bekantskaper samt en toppenspelning av Norlie och KKV där Ivar fick komma upp på scenen och ösa gjorde kvällen till bästa möjliga.
Nattbussen åkte jag sedan med hela vägen tillbaka till Ljusdal där det inte bjöds på någon sömn överhuvudtaget nästan.  Bussen hemåt avgick någon gång efter elva imorse, vid tolv låg jag hemma på soffan och försökte desperat sova ikapp några timmar till jobbet som börjar 15.00. Jag är glad att jag valde bort bakfylla och dylikt, det hade väl varit droppen. Sömnbristen gjorde sitt, och till&med slipper man huvudvärken.

Imorgon kommer min älskade moster till Delsbo, jag har lovat middag med efterrätt. Förutom det ska jag försöka hinna umgås med en speciell person och göra ett Rättskunskapsprov för Staffan. Livet rullar på i samma höga tempo som det alltid gjort, och jag försöker hitta små kryphål för att hämta andan emellanåt.