IT'S FRIDAY FRIDAY

Det är helg och jag är glad.
Idag har jag vart på hälsocentralen och lagt om mitt operationssår, det såg bra ut - skönt att höra. Senare åt jag thaimat med farmor och hämtade ut paketet från H&M. Nu ska vi snart åka till fjällen med familjen, närmare bestämt storhogna. Det blir nog mysigt!
Bjuder på den här bilden som är tagen imorse. Snart blir det förändringar!! :-D
 

Tips: mer plats i garderoben

Har i 1,5 timme nu städat ur min garderob. Slängde 20-talet byxor, 30-talet överdelar och 8 klänningar (=ca 60 plagg). Bland annat min studentklänning som helt enkelt inte pallade trycket, den där natten den 8 juni. Det var nog det vemodigaste. Kvar är iallafall det som jag fakiskt använder. Min metod jag använder varje vecka för att inte få ännu mer för mycket är att för varje plagg som kommer in, åker ett liknande ut. T.ex. två linnen och ett par byxor, då ska samma andel ut innan jag får stoppa in dem.
 
Den tidigare bristen på plats är tillfälligt löst, däremot är den fortfarande proppfull och imorgon kommer ett nytt stort paket på posten. Så då ska jag köra en mot en metoden igen!
 
ALLTSÅ:
♥ Regelbundna STORA rensningar (hänsynslösa cut-outs)
♥ 1 VS 1 metoden - ett nytt in → ett ut
♥ Köp inte allt som du vill ha för stunden

SOMMAREN 2012

 

Bokar tid hos frissan!

Hair to die for and soon to be mine.

Bloggappen strejkar

Min app till iphonen vill fortfarande inte fungera och jag har ju för tillfället ingen dator. Därför händer det inte så mycket här. Just nu har jag iallafall lånat Linus dator och klickat hem lite från H&M, som kommer här:
En blus, ett armband, en kofta och en väska åt mig. En skjorta åt min bror i 9års present.
 
Det som har hänt den sista tiden är bl.a. att Hedda kom hem förra veckan, stannade tre dagar å åkte igen. Under den tiden hann vi tjejer med två dagar på sjön med båten, tre myskvällar på Heddas altan, fira Mias födelsedag med räkfrossa på JVGS och till helgen när hon åkt igen fortsatte firandet hemma hos Mia med en grillkväll. Hannah, Olivia, Mia, Thobias, Andre, Anno och Djara. En fin kväll som fick ett mindre fint avslut.
 
I tisdags var det även dags för min fotoperation som gick allt annat än bra, som har lett till en liten bit mindre båtben och att extrabenet satt fast i senan, senan som numer är lagad med två stift och bärs upp av två bandage och en fotställning (ist för gips eftersom jag har ett sår att sköta om). Samt ett akutbesök igår då smärtan ökade och febern valde att komma tillbaka.
 
Mycket text och lite bilder. Varsågod!

Hudiksvalls tidning

Hoppas att ni alla läste gårdagens HT då de gjorde ett reportage om kanske sveriges goaste fotbollslag. Delsbo if damlag! ❤


Hänger inte med

Det här med sommarbloggning alltså, ett enda stort dilemma alltihopa. Man har för mycket att göra för att ha tid!
 
I fredags var jag iallafall till Forsa & Hudik med finaste tjejerna, Mia, Anno & Djara. Vi var på förfest i Forsa innan jag och Annlouise åkte till Hudik ett tag och träffade folk osv. Det blev sen en lugn helg, fast jag har redan glömt bort vad jag gjorde i lördags och söndags. I måndags spelade jag iallafall match som vi vann med 3-0, och sen kom Jens. Vi hängde på altan och åt glass med minimaränger med gasolkaminen på, innan vi såg på A mighty heart, en bra film. Sist men inte minst bjöd gårdagen på en finmiddag och soffhängskväll med Jossan & Suppis, precis vad jag behövde.
 
Nu känner jag att det är dags att sluta skriva. Jag har redan skrivit för mycket och snart kommer mina saknade Ljusdalsbrudar hit, Sofia, Hanna.W, Rebecca och Kajsa - kan inte bli annat än bra! ♥