Regal

Min jul har varit sjukt mysig. Tänker inte skriva en exakt dagbok om min dag, den var väl som alla andras. På juldagen (igår) var jag äntligen med min Sofia igen. Det blev en utgång med våra gymnasiekompisar, även det var kul!

Idag var jag till stan och hälsade på mina tremänningar, & hann även gå på stan och köpa en efterlängtad roséguld-färgad klocka!!


Spa-set från Melli


christmas eve


Julklappar. Skidåkning. Kvalitetstid med Märta.

Idag hade jag en lektion på hela dagen, mellan 10-11.15, och skidgymträning klockan 15. Alltså typ fyra timmars hål mitt på dagen. Var med några i klassen en sväng först innan jag spenderade de sista tre timmarna med märten på nya äventyr. Vi tog en snabbis till skogs & kikade (första gången jag var där på lina 3,5 år på slotte) och sen gick vi hem till Ralf och kollade på tv en stund.

Träningen gick helt okej, körde skate a1 med skidlek och impulser. Det är bland de bästa passen enligt mig, gillar lite variation.

Senare har jag hämtat ut ett paket från http://lyko.se">http://lyko.se">http://lyko.se">lyko.se innehållande ett goldwell schampo plus några julklappar till linus, eddie, robin, jossan & mormor. Tillslut har jag slagit de sista julklapparna, så nu är jag 100% klar!


Nytt

Fick lite presenter av farmor idag igen!!!

trainingcamp

Hej kompisar!
Detta har hänt sen sist:
Jag har kört ett distanspass upp på ett fjäll, fristil, på förmiddagen. På eftermiddagen var jag duktig och var tränare åt mellangruppen där vi körde lite teknik och gick igenom 3ans växel i fristil. Efter det har vi ätit tacos och till efterrätt chokladpudding.
 
De andra är just nu i Tänndalens centrum och jag ligger i soffan och kollar på solsidan som jag missade i helgen!
PUSSSSS

Tänndalen

Just nu befinner jag mig på försäsongens sista träningsläger i Tänndalen som jag gör tillsammans med klubben den här gången.
Läget just nu är att det är liiite för kallt för att åka skidor i de 25 minusgraderna som infinner sig här. Så idag på vår första träningsdag har vi kört ett styrkepass på förmiddagen, vilket gick helt okej för mig.
 
Nu på eftermiddagen fick jag och Per hålla i passet, vi hade hyrt en gympasal i Funäsdalen så vi körde Helvetet i hallen med de andra. Det är en slags hinderbana som man kör intervaller i. Idag öste vi på med 15 st intervaller för alla olika åldrar. Det verkade som om de flesta uppskattade det trots att det är precis vad namnet säger. Ett helvete i hallen.
På slutet har man så mycket syra i benen och man andas så häftigt att man knappt hinner ta åt sig någon syre. Det gick bra för mig även på det här passet!
 
Imorgon lovar jag att bjuda på någon fin skidbild ifall det blir lite varmare!

Winter favourites

I torsdags var jag till Hudik en sväng med farmor för att hjälpa henne med mina syskons julklappar. Jag fick då med mig vanilla doftpåsen, den luktar helt sjukt gott och doften passar perfekt i adventstider! Jag köpte även en födelsedagspresent till mamma och de två pannbanden längst till höger, från Åhléns. Pannbandet till vänster är från Kari Traa och är en stor favorit. Önskar dock att det var lite mindre, men jag kommer nog på en lösning. Jag fick även en väldigt fin stickad tröja av farmor med paljettkrage från h&m, den som är på bilderna sen lördagens inlägg, som ni hittar lite längre ner!

Måndagslunch

Har precis gjort klart en potatis & purjolökssoppa, min favoritsoppa - alla kategorier. Den blev riktigt bra, så jag är riktigt nöjd. Första gången jag gör den själv, helt utan recept dessutom. Men det riktiga betyget kommer väl då mamma kommer hem och smakar!

Winterland and christmas to come

                      
 
 
 

Saturday