Friluftsdag i Kajevall med fina tjejernaHar lånat bilderna av Rebecca och Linda.

Idag har vi iallafall vart i Kajevall och åkt madrass, fikat & solat.
Tog även ett åk med Sigrid, det var dock inte lika kul att åka igen efter det. Fyf*n vad jag slog ryggen när vi hamnade fel på nåt hopp.
Men det har iallafall varit en otroligt mysig dag!

Sweet life

Min helg började som på allra bästa vis med lite kalas för mormor och en kväll med min favoritperson i hela världen, min fina Marcus. Morgonmys blev det däremot dåligt av eftersom bilen till Ljusdal rullade redan vid elva för min del där det var bandy på G.

Vid 12 gick vi på stadt och det var en helt galen supportersamling.
LBK vann, och 3100 personer jublade sig igenom 90 minuter på IP. Själv jublade jag vid 18.00 när det stod en Mexicomacka framför mig på pizzerian. Och hela kvällen hos Martin.

Så nu mina vänner, har jag bara en sak att tillägga, 
u l f -
vart fan var du inatt?! Vi skulle ju sno scenen av Swingfly!!!1

Världens bästa mormor 55 år


Grattis bästaste, finaste mormor på din dag!
Det finns nog ingen som har en så varm, go' och fin mormor som jag ♥

Älskar älskar älskarFoto: Olivia Carlsson

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Innanför dörren

Jaa, som rubriken säger -
har precis kommit innanför dörren efter en helt magisk helg.

18års firande i goda vänners lag, melodifetivalshäng med Sofia, hotellmat, mysiga tågresor bredvid Sofia och Sarah Dawn Finer och Ana Gina. Har också en känsla av att jag inte ens orkar skrapa ihop ett riktigt inlägg. Så det här får räcka för nu, kom ihåg: de som reser i andra klass springer som lemmlar för att få en sittplats på tåget. Citat by Gina, Sarah och deras vän.

en tur till hudiksvallKände att jag hade lite att ta igen med en saknad vän, och ett presentkort att spendera, så jag drog mig mot stan idag efter skolan. Fick med mig grejerna på bilden plus en M-berlock för Marcus bredvid mina andra fina.
Jag har förutom ett M, ett J, en röd converse, en svala och en vinge.

Och ja, Jenny. Blev så avundsjuk på dina nya nagellack så jag var tvungen att köpa lika! :-D

I don't eat, I don't sleep. I do nothing but think of you

Det är lite tråkigt just nu med min nya dator, för tydligen så vill den inte gärna publicera inläggen jag skriver så ofta. Det är ganska hälften av gångerna det går, och igår var det inte den gången.
Nu har jag lånat brorsans dator, tur var väl det så ni får något fint att läsa.

Idag ska jag i skolan först på två lektioner, sen ska jag iväg på lite personal stuff, träffa Olivia och sen Evelina. Sen är det träning ikväll! Taggad nu när vi fått spelschema till årets serie och för att snart har vi cup hemma i vår konstgräshall, och vi ska rocka!

Min 18e födelsedag


Har varit heeelt underbar. Min finfina släkt, familjevänner och Marcus och hela hans familj har varit på besök under kvällen och dagen. Och det kunde inte varit en finare dag.
Jag fick många fina presenter, mest sånt som man får när man börjar bli stor. Som en blender, köksgrejer, smycken osv. Det mest praktiska var en tv. Äntligen kan jag och Marcus se film utan att bryta nacken över datorskärmen. Men jag tänker inte sitta och skriva upp en lista på allt jag fått för att bevisa nåt. Det bästa jag fick under hela kvällen var iallafall det fina umgänget, och pussarna från älskling.

eighteen and life

Har det senaste året haft lite delad  uppfattning om hur det känns och hur jag trodde det skulle kännas att bli 18. Nu är jag 18, från och med den här dagen är jag enligt svensk lag vuxen. Men jag tror inte att man riktigt sätter etiketten vuxen på någon enbart för att man passerat en viss dag i almanackan. Jag tror att vuxenhet är ett slags mått på mognad och livserfarenhet. På vissa plan kanske jag är vuxen, men det saknas ännu många bitar.

- Lite visdomsord från en nybliven 18åring.

Färgglatt glitterDet går ju inte att bara baka inför morgondagen utan att äta i förväg..
Det här är citron&hallon-muffins med hallonfrosting och på är det sparkle gel. Det ser så himla gulligt ut! Imorn ska jag visa alla olika fina cupcakes jag gör. Har köpt hjärtströssel, godis-döskallar, sparkle gelen, silverkulor osv till morgondagen.

Från glasburk till sparburk

Jag har alltid velat ha en fin sparburk så jag slipper ha mina lösa pengar i byrålådan typ.
Men jag hade ingen fin, så jag tog saken i egna händer.
Jag använde mig av paketsnören och tejp. Jag satte tejpen ett varv runt burken med den klistriga sidan utåt, sen klistrade jag på paketsnörena på tejpen. Superenkelt!

~ it's friday, friday


I'm a god damn fool but again, so are you
I am afraid of the light, you know what I mean
And I can't sleep alone at night, you know what I mean