BELÖNAR MIG SJÄLV

På söndag lämnar jag in två lönepapper till Delsbo IF och idag har jag avslutat andra veckan på plantis. Trots att kroppen inte tillåter och jag egentligen borde ligga i sängen fullproppad med mina smärtstillande. Därför, men inte enbart därför har jag beställt en vääääldigt efterlängtad grej till mig själv. THIS:
MIN FAVORIT. MIN LIL' WAYNE. HAN SOM FÖLJT MIG SEN SJUNDE KLASS. KÄRLEK.

GOTHIA CUP 2012

Ja vad ska man säga. Jag är ledsen men samtidigt väldigt stolt då jag säger att min bror & kusin med deras lag Delsbo IF P96 just åkte ut. De tog sig iallafall obesegrade och med en målskillnad på 15-3 dit och slutar nu på en plats mellan 17-32 av ca 200 lag, i världens största ungdomscup för fotboll. Så visst är det väl bra för att komma från en liten by med nåra tusen invånare! Jag är stolt iallafall!

Helgen som var

I fredags var jag på Humla vis&popfestival med Mia,Olivia, Hannah och många fler. Såg lite blandad musik, t.ex. Miss Li, som var helt okej!
I lördags körde vi en liten drinkkväll för tre hos Irma, vi och Linnea, innan vi gick ut på Stadt i Ljusdal. Vi gjorde bl.a. strawberry daiquiri, white russian och vodka redbull.

sommarkväll

 

Torön 3 juli


Middag på altanen


NIKON D3100 objektiv 18-55mm