Lägesrapport dag 3, från ramis

Idag har jag startat dagen med en klassiskt illamående i samband med mediciner-hög ansträngning-feber-smärta. Jag fick därför stå över dagens testrace & istället ligga kvar i stugan för att kurera mig.

Efter att ha fått i mig 0% frukost så gick det lite bättre men lunchen, så jag åkte iväg till fjällhotellet i bruks för ett litet möte med en speciell person, ev kommande förbundskapten (hihi, spännande va?!). Sen skulle jag även följa med på ett pass med det laget, men efter knappt ett varv drog jag årets vurpa och är återigen inte träningskapabel. Låret är svällt som aldrig förr och redan har blödningen visat sig på utsidan. Lårkaka delux alltså!

Därför får jag till 90% chans sätta punkt för min lägenhelg här, avslutad med glögg&pepparkaksmys med mina stugkompisar Louise, Annica, Oskar och Jonas plus de andra Timråborna samt mina favoriter från Ljusdal. Hoppas att det blir grisjobbigt på långpasset imorgon, när jag ligger å ser film (som om jag inte skulle va avis ändå?!)


Ramundberget

Just nu befinner jag mig på träningsläger i Ramundberget med ljusdals skidgymnasium såklart, och dessutom tillsammans med Timrås motsvarande. Jag bor i en stuga med blandat killar och tjejer, men enbart de från Timrå. Jag var lite nervös över det eftersom jag inte känner någon men det har gått ganska bra.

Idag har jag bara fått ihop ett pass, maxstyrka med uthållighetsinslag. Det gick ganska bra. Synd bara att bilresan förstör ryggen så mycket, så em passet missade jag. Men imorgon är det nya tag. Då tar vi bussen till bruksvallarna och öser på med ett pass! Jag är supertaggad och hoppas att såväl ryggen som min opererade fot ska palla trycket, för det är ju så kul!

Nu har vi nyss varit och fikat i tränarnas stuga och jag har krupit ner med datorn och lite musik. Dags att slå på ett avsnitt 2 1/2 men innan läggdags! Imorgon blir det tidig uppstigning.


I will wait for you


Memories they never dies

Världens bästa plats, och en bra och saknad person. Vill tillbaka nu nu nu!

Frankrike, Taizé -09
Vackra, fina tysta parken.


Helgmiddag

Jag och mamma lagade tvårätters.
Det blev räkcoctail med avokado och chili-lime till förrätt & fläskfilé med rotsaker å såser.

Såhär ser det ut i mitt rum


Summerfeeling

 

Thursday

Thursday's myströja (plysch) dagen.