En bra tid

Det är en bra tid som kommer nu, idag snöar det för andra dagen i rad i Delsbo. Det är faktiskt vår första snö. Förutom det så är det ett lov incoming bara jag checkar av dagens två lektioner och en fika med en riktigt bra vän. I helgen ska jag åka på hälsinglands fotbollsgala med mitt lag där vi ska få ta emot medalj för vinsten i div.4. Det kommer nog bli riktigt kul, min första gala faktiskt!

På lovet ska jag åka till stockholm och förhoppningsvis blir det nåt halloweenparty också. Har pratat lite med Hannah om att hon, jag och Linn ska köra. Veckan efter det bär det faktiskt av till Bruksvallarna och skidläger!!! Alltså en riktigt bra tid på gång.. Verkar ju bara självklart, vet inte alls vad jag ska klaga på just nu.

SPECTRUM

say my name
and every colour illuminates
we are shining
and we will never be afraid again
 
we'll be dressed up all in blue
with the ocean in my arms
kiss your eyes and kiss your palms
and when it's time to pray
we'll be dressed up all in grey
with metal on our tongues and silver in our lungs
 
 

Sweat is fat crying

För att fortsätta på föregående inlägg..
Denna vecka har jag som jag hoppats rullat på med träning och jag ska precis hoppa på veckans femte pass, vilket är som normalt på skidgymnasiets veckoschema. Dock har mina konditionspass varit korta eftersom det fortfarande ligger mycket smärta kvar i foten samt ett knä som krånglar.

Men veckan kommer tyvärr sluta med kvällens löppass och jag stannar på sex pass denna vecka, vilket är minst två för lite. Det beror på att jag ska till Gävle sjukhus på fredag för att få ordning på min rygg och förmodligen få kortisonsprutor i korsbenet med hjälp av ultraljud.
Jaja, nu närmar det sig träningsstart, så vi hörs!
/J


workout

världens bästa köp.

11.10.12

Hej allihopa!
Har inte bloggat så mycket nu senast då jag har haft fullt upp och sen har jag även blivit sjuk igen och inte haft någon större lust att sätta mig och skriva här. Det jag har att berätta just nu är iallafall en riktigt rolig grej och det är att jag för första gången på länge kunde vara med och träna med skidgym i tisdags och det gick över förväntan. Nästan som om jag inte haft någon två månader lång paus alls :-)
 
Det fick tyvärr också konsekvenser som att jag har feber igen. Men det är bara proppa lite tabletter, nya & gamla så lägger det väl sig förhoppningsvis snart igen. Nu ska jag sluta skriva för jag ska prova en ny kaka jag har bakat. Kaffekladdkaka av Tommy Myllymäki.
Bild från tv4.se
 
Recept och sådär kanske kommer senare under kvällen!

resultat