fotbollslördag


 
Köpt en ny fin jacka från Elvine, sett fotboll, vart i Stömne och Hudik med laget, ätit middag hos mormor.

Nervös

Hudiksvalls operationsavdelning/ortopedi, Gävle bettfysiologiavd, Hudiksvalls ögonmottagning, Hudiksvalls ortopediavd, Hudiksvalls barnmottagning, Hudiksvalls operationsavd/barn, Uppsala barnreuma, Hudiksvalls operation/vuxenavd.
 
Kastas fram & tillbaka, hit & dit. Har alldeles för lite av ett normalt liv. Och istället alldeles för mycket till liv i tomma, vita, kala, kalla rum. Bland kallhudade, bleka människor med långa, vita rockar och oroade eller fundersamma ansiktsuttryck.

New in ~ Gina tricot

Oversize


Hat

Jag hatar att ha noll aptit
Jag hatar att alltid vara på dåligt humör
Jag hatar att ha så ont
Jag hatar att dom skickar mig till Uppsala
Jag hatar att ha feber
Jag hatar när en familjemedlem ALLTID ska föra negativ energi in till allt som finns framför DEN.
Jag hatar att gråta för jag är så besviken på livet


Crazy ups and downs

Dåtid: en söndag startande i denna ihärdiga torka på matlust men resulterande i serievinst med fina laget

Nutid: En natt utan sömn, en morgon med gnagande smärta, en förmiddag med återkommande kräkningar pga så intensiv smärta.

Framtid: en lördag med fotboll och en kväll med spa-tema. En tisdag med hel-makeover hos frissan.


Äntligen fredag!

Har fått en dille på fil med frön (linfrö, solroskärnor osv) och hallon. Och dessutom också på smoothies. Så jag är liksom lite stuck i en del av matcirkeln.. Men det jämnar väl ut sig, hehe :D


Lördag

Igår åkte jag och familjen till glysis för att se Eddies polspel. Inför sista matchen kom också moster A, som jag inte träffat på för länge.

Senare bakade vi pizza, & kvällen avslutade jag i Ljusdal med fina vänner.


Nytt

❤ tunn fjällräven jacka
❤ geléset till naglarna
❤ 3 nagellack
❤ lee staffords torrschampo
❤ mascara & puder (från mommo)
❤ 12 pack örhängen
❤ mumin pillerburk


08:59

Idag ska jag åka till hudiksvall och med mormor och fixa lite behövligt. Bär upp mitt korta år idag, till en skjorta och en svart kofta över.
 
/J

wednesday

Spelar yatzy, åker på massage, löser korsord med farmor och sover på soffan mittemot farfar. Äter god mat i vegetarisk lasagne, dricker litervis med apelsinjuice.
Nog kan även jag fördriva min tid, trots att jag knappt kan ta mig någonvart.

Söndagsbingo

I söndags var det bingo igen, å jag & Emma satt redo med lotterna. Ingen vann nåt, vilket jag tycker är aptråkigt. Jag som är glad att jag ens kan sitta still sådär länge å vänta mellan omgångarna..

Iallafall så provade jag också en ny efterrätt, kiwihallon-swirl. Det är smulade digestive, kiwi, hallon, lite blåbär å vaniljkesella. Lite nyttigare än vanliga efterrätter.


MTV VMA

Kollar på MTV vma för andra gången idag för att se alla fina uppträdanden igen!

Idag har jag kikat på fotboll i Bergsjö med la familia. Sen åt vi ute, jag åt kycklingfilé på surdegstoast med vitlöksbea och strips. Alltid lika gott!


Glömmer så lätt

Igår hjälpte jag mormor att fixa med bilder hon vill framkalla. Då var det ju självklart massa studentbilder också, så jag kom på att jag vill lägga upp en sån. Det är helt sjukt, att det har gått ca 12 veckor sen vi tog studenten, känns som att vi alldeles nyss började trean. Medans det på ett sätt ändå känns långt bort redan. Det är tråkigt det där, nästan allt man verkligen längtar till är över så snabbt att man knappt hinner märka det. Som 9ans avslutning, dellenbygdens lucia, julafton, studenten osv.