WANTIES


It's been a while

Min blogg-app har krånglat och jag har inte haft någon vidare tillgång till datorer senaste tiden. Iallafall tänkte jag berätta lite om den senaste veckan, en väldigt bra vecka. Min längtan är över, för i torsdags landade Davis i Sverige igen. Vi myste väl typ hela helgen, och jag längtar tills vi ska hänga igen. Tyvärr måste jag ju även låna ut han till hans vänner ibland, och jag är mest bara sjuk. Men imorgon kommer min favorit igen och jag antar att vi hänger ett par dagar till.

Det jobbigaste just nu är att han bor hemma för tillfället, och hemma är som sagt i los. Vi har därför ca 10 mil mellan oss så det blir en del åkande.. Skulle vart så otroligt skönt om någon av oss bott i Ljusdal istället. Men det får vara såhär så länge.


L.E.J.


FAMILIA, FAMILY, PERHE


Gävle stad

Idag åkte jag med mamma till Gävle to do some tröstshopping och efter det ett besök på käkkirurgin. Thiz iz ma new thingz


Storhogna

I torsdags åkte jag och Josefin med min pappa och bror till fjällen för att spendera påsk med Simon, Erik och Eriks föräldrar. Vi körde lite utför, längdskidor, gick på afterski och allra mest bara myste. En spännande, händelserik helg. Här komer några bilder!

Några av mina senaste inköp

Nedersta bilden är lånad från Google