Träningsmotivation

Efter tre kämpigt veckor med magsjuka och något magvirus plus en dålig rygg är det inte lätt att komma igång. Först drog jag på mig feber efter tre dagar, så nu var det liksom andra uppstarten. Jag åkte både en skidtävling i skiathlon & spelade en internmatch i söndags efter några dagars uppehåll efter febern, det gick sådär men ändå inte missnöjd.

I tisdags stod jag lite på skidorna på skidskolan och tränade fotboll. Vilade igen igår, och idag har jag kört ett styrkepass och ikväll snörar jag på fotbollsskorna. Jag vill ha muskler, muskler, muskler. Tyvärr är sällan min kropp i skick för gym...


Snyggt plus snyggt kan bara bli snyggt

Älsklings Eivy tröja & favvis ripcurl byxorna pryder min kropp innan em då det är dags för min start


Äntligen sol!!

Dagen då jag verkligen behövde nåt uppiggande, då blir det både strålande sol & jag gör ett sjukt bra matteprov.
SÅ HIMLA SKÖNT! Precis vad jag behövde.
Nu: tandis
Sen: träna
Middag: thaisoppa


Tuesday 19th

Jag - soffan - oth - mystofflor - favoritmellis.

Har haft en bra helg, med tacofredag, lördagsfirande & myssöndag/måndagsmorgon med D. En sämre måndagskväll och tisdag, med humör och kroppen. Men ikväll ska jag iallafall jobba (skidskolan), träna och sen plugga som aldrig förr. Allt kommet bli bättre, jag vet det.


Fina vänner

Födelsedagspresenter från fina Frida Canebro, Hannah Walther och Bea Dahlgren.


If you're lost and alone, or sinking like a stone - carry onTiden hinner ifatt

Tänk hur sjukt det är, och känns, att jag just nu inleder mitt allra sista år som tonåring. Kanske är det snart dags att sluta skylla på att man är 'ung & dum'. Men jag vet inte, sinnet känner inte med tiden. I mitt huvud känns det som om jag tappat bort något år, för jag är väl inte sådär himla gammal ändå? Känner mig som bara barnet.


Intense coffee

Satt hos frissan idag nån timme. Jag följde dock inte upp ombren som jag hållt i över fyra månader, utan färgade hela håret i en brun nyans som heter intense coffee. Sen klippte jag även av det ännu mer än innan, jag som bara får kortare hår för varje gång jag går dit.


Födelsedagsbakning

Bakar just nu american chocolatechip cookies tills på onsdag och onsdagens födelsedagskalas. Första gången jag öht bakar någon form av kakor så jag hoppas dom blir bra!


Snapback


Weekend break