En bra tisdag & onsdag

Jobbar varje dag denna vecka, men ändå har jag haft små ljusglimtar i vardagen. Spenderade min tisdag med två grabbar på morrins & käkade oxfilé till middag. Resten av tisdagen och onsdagen spenderade jag med Josefin & ett tre timmars pass ute i skogen, innan jag klev in bakom baren en gång till. En kväll som jag inte jobbade mig igenom med bästa humör, men bra personer fick mig igenom den tillslut! Bra arbetskompisar (mest mamma) & roliga gäster gör susen.


Måndagsbarn

Det händer inte ofta, men jag har haft en otroligt mysig måndag. Jobbade tidiga passet, solade, åkte hem & käkade hamburgare & pommes, drog ut på en halvlång löprunda & avslutade med jordgubbsmilkshake, fruktsallad & ett dopp i sjön!


Vi är skapta för varandra

Jag vet inte hur jag ska kunna förklara för er hur jag känner för den här killen, inte alt uttryckt i ett enda blogginlägg. 450 varv runt solen och tillbaka kommer inte räcka för att mäta hur mycket jag behöver honom, och hur många fina ord jag än må få plats med så är det aldrig tillräckligt många för att jag ska få ut allt jag gillar med killen med stort K!


S U M M E R

Njuter så gott jag kan av den här underbara sommar, mellan mina alla jobb/jobbpass. Även om jag jobbar mer än någonsin är det den bästa sommaren sen jag var ett barn! ❤