Give me a reason

Just give me a reason
Just a little bit's enough
Just a second we're broken, just bend
And we can learn to love again
 
Oh tear ducts and rust
I'll fix it for us
We're collecting dust
But our love is enough
 
Your head is running wild again
My dear we still have everything
 
But our love is enough.

Monday morning

Hej!
I helgen har jag spelat fotbollscup och därmed haft dåligt med tid att uppdatera er här. Dessutom var fina kusin, moster & C här och hälsade på från Stockholm.

Igår var Davis här, vi kollade på en film sen hängde vi ba. Kan ju säga att jag längtar inte efter att få veta när han ska åka ifrån mig flera månader. 150 mil bort, inte okej. Men tiden går nog fortare än man tror ändå då man jobbar 72 timmar i veckan eller går i skolan och söker jobb. <3


Onsdag morgon

Sov utan att ha ett larm som väcker mig. Vaknade vid halv elva, lagomt utvilad. Idag kärde jag på med bål träning på sjukhusgymmet, sen gjorde jag en plastgrej där på sjukhuset som jag har på handen. Kan visa imorgon kanske.

Dagens frukost: Davosgröt med kanelcrunch och citronvatten.


Sportlovshelg

Bloggade så dåligt i veckan så här kommer en lite längre update. Jag har tränat, vilat och hängt med vänner mestadels av förra veckan. Firat födelsedagar & träffat vänner som bor borta.

I fredags kom Davis. Vi kollade på film och sådär, bl.a en skräckfilm. Ni Om känner mig kan ju gissa hur jag var efter det. Somnade väl ganska tidigt och på lördagen klev vi upp sent.

Sen åkte jag och åt middag hos mormor och på kvällen var jag i Ljusdal hos Erik. Det var väl sådär det då jag förmodligen fått i mig en å annan tablett för mycket för nära inpå. Jag är iaf glad att mina vänner ställer upp. :) söndagen blev lugn, kikade på en träningsmatch och vilade bara.


Pizzamåndag

Vi i familjen bakade pizza igårkväll, himla mysigt ändå. Fast jag inte alls gillar det så är det bra mysigt. Det var mamma, pappa och jag


Vemdalen


Världens bästa vän

Fick 19års presenten av min bästa vän igår som hon hade i Sveg tidigare. Så jävla gulligt. Speciellt kortet och de små texterna hon skrivit på tépåsarna, som förövrigt hade champagnechai-smak!