Accent

Igår började på ett nytt jobb, på Accent i hudik. Det kändes väldigt skönt i måndags att få höra att jag äntligen har jobb, även om det inte är heltid. Jobbade som sagt första dagen igår från 1 till stängning och det gick väldigt bra. Så idag åker jag till Gävle och öppnar med chefen. Efter dagens pass och tisdagens ska jag alltså vara förberedd för att jobba helt själv i butiken!! Spännande :)

Ikväll ska jag försöka få upp ett inlägg med lite nya grejer sen jag var i Stockholm!


24-26 maj

Har som många andra helger senaste tiden varit i los. Förra helgen var jag i Stockholm och D hemma så nu äntligen kunde vi hänga efter hans jobbvecka! I fredags grillade vi med Signe, Christian & resten av familjen. I lördags var vi själva i huset med Nitro och gjorde inte mycket alls. Idag har vi fikat en kaka Signe gjorde och så har jag hunnit hem och solat, grillat samt gett mamma sin fina väska i morsdagspresent ❤


För du är den finaste jag vet


Oh heaven is a place on earth


Vitamin C


Desperate housewives

Myser framför desperate housewives med lite muffinsfika. Idag ska jag försöka hinna med att träna en del, efter jag åkt tillbaka till skolan för en lektion i löneprogram.

Todays breakfast:
Fiberhavregrynsgröt med äpple och galiamelon med melon och grapeklyftor.


Solig tisdag

Har fått skjuts hem idag av min fina. Det är superfint väder ute så jag bytte direkt om till långklänning, keps och solbrillor. Jag hänger med Eddie och vi har åkt ner till delsbo och köpt fryst frukt, passionsfrukt och turkisk yoghurt. När vi kommer hem ska vi prova göra en hemmagjort frozen yoghurt-glass.


Febrig och hostig - men han pussar på mig ändå

Jag är alltså sjuk, igen. Ligger just nu hos Davis framför 'dinner with friends' med orangina och en godispåse medan gofisen spelar. Somnade nyss, så Davis väckte mig, efter att jag fått sova en stund, med 1000 pussar. Det är sånna gånger jag känner att jag har världens finaste kille. Som pussar på mig fast jag är hostig, febrig och svettas. Som får mig att känna mig fin fast jag är sjuk och ger mig lyckorus flera gånger om dagen. Nykär som aldrig förr!


Your head is running wild again

Ligger på soffan med lite godis & en ny ramlösa (lemon + raspberry) efter en 50 min löptur och en stoooor portion pasta.

Snart ska jag hoppa i duschen och dra mig vidare för att se mitt fina delsbo damlag i div 3 dam premiären mot korskrogen. ❤


Peak performance & asics

Gick ut på en prommis i en timme med Emmelie idag, i min nya peak-jacka och mina favvisasics i modellen nimbus 12. Skulle gärna ha ett par nya eftersom tyget börjat gå isär, men det finns inga riktiga löparskor som är så snygga. That's a problem, money is a problem. Men men, fick iaf ha en fin jacka och ett färgglatt träningsombyte. Vårigt väder & en go tjej.


Sådär löjligt upp över öronen kär

Efter att ha praktiskt taget hängt varje dag (utom en) den senaste veckan är vi nu ifrån varandra. Eftersom det bara gått sju timmar än så är det mest bara skönt att ha tid att tänka lite och få egentid. Den här veckan har vi bland annat varit på Condis, stadt & kicks med Christian och varit på middag hos signe och hennes christian & invigt maj med grillat.
Imorgon ska jag äntligen få träffa både Emmelie och Hannah. Jag ska ha lite välbehövlig matte 2ggr. Och lördagen bjuder på inget mindre än himlabadet i Sundsvall.