HALOWEEN PÅ LÖRDAG

 
 

SAKNAR SOMMAREN

 

JULKLAPPSSHOPPING?

Jag sitter just nu och kikar på julklappar på internet. Kanske det är roligare att gå i affärer, men jag brukar få så lite tid tillslut så jag gör klart en del nu här! Förresten är det första gången sen i våras som jag bloggar från datorn... Det blev ju en helt annan känsla igen, kul! :-)

Inhandlat

Tänkte visa lite, (det jag kommit ihåg att fota) jag köpt senaste månaden för er. Är sjuk för andra veckan i rad så det är ungefär det enda jag har att blogga om!
Jeans från Lee, finns på jc för 999kr
Handskarna från förra inlägget, Björn Borg 499kr. (farmor köpte åt mig)
Örhängen från snö of Sweden, 299kr par. Dock på rea så betalade inte så mycket för dom! (Köpte även några fler smycken från den sidan men det är presenter)
Skjorta från märket dobber, finns på MQ. Ord pris 500 men jag köpte den för 250!!!!!
Denna kofta och blusen under från h&m, 400 respektive 200kr, betalde dock 550kr för hela köpet.

Sen hade jag tyvärr inga fler bilder. Har väl mest köpt tråkiga saker förutom detta, typ busskort - räkningar - mat osv. Plus världens finaste presenter till Linnea. Blev faktiskt riktigt nöjd med dom :)

Höstig outfit

Det här mina vänner & bloggläsare är en outfit helt i min smak!Jacka från elvine köpt förra hösten för 2200kr
Blus från Åhléns, present 
Scarf från jc, också present
Jeans från Lee 999kr
Skor från peak 1599kr
Väska från accent 799kr (fast jag fick ju personalrabatt)
Hanskar från Björn Borg (finns också på accent) 499kr 

Det rullar på som det brukar

Igår kom jag till los så tidigt som 7.30, så jag kröp ner bredvid hjärtat och sov bort förmiddagen. Kvällen bjöd på finmiddag hos Signe & Christian innan vi lite spontant åkte till Ljusdal för att kika läget på stadt. Helt okej kväll, men det finns mycket som kunde varit bättre. Tur var det väl att jag hade en sovande pojkvän i knät hela vägen tillbaka till los inatt vid 04.00. Det gjorde allt bättre.


Idag har vi mest bara varit för oss själva, Davis spelar LoL (10 timmar nu) och jag kollar på GG eller sover. Hoppas på en riktig mysig lördag så jag kanske inte pinas lika mycket som de flesta söndagarna för att lämna min fina för 5 dagar till med 24 mil mellan oss. 

Myshelg

Min helg har jag spenderat mestadels med mitt hjärta. Han hämtade mig som sagt i torsdags efter jag firat Linnea, sen sov vi i los till fredagen. Då åkte vi in till Ljusdal på eftermiddagen och köpte nya höst/vinterskor till Davis (förra helgen blev det en jacka). Så nu är vi redo för minusgrader båda två. I samma modell på skor och lika färg + samma märke på jackorna. Lite gulligt faktiskt!

Sen på fredagskvällen tog vi bilen till hudik med R och hans tjej för att se på insidious chapter 2 på bio. Väldigt bra film, dock inte speciellt läskig. Davis sov iallafall hos mig och då kom helvetesnatten. Åkte iallafall och jobbade i hudik 4 timmar innan jag tog mig till ip för att ta hand om lite 13-16 åriga skidåkare som var på distriktsläger. Sov med tjejerna där och nu idag har jag bara slappat då jag haft väldigt ont igen.

Linnea 20 år

Idag har jag varit ledig och firat min fina vän linneas 20 årsdag. Av mig fick hon en 'kaffeburk' eller ja en plåtburk iallafall, samt lösviktste och en liten tavla!