Du är den finaste jag vet

Efter du redan funnits i mitt liv på ett eller annat sätt 3,5 år (4 nu) trodde jag inte att det skulle förändras till det vi har idag. Men jag är glad att det gjorde det, för jag älskar dig! Mango thursday

Idag har jag och febern jobbat oss igenom 6 timmar på jobbet, för att sen krascha i sängen redan klockan fem. Så nu ligger jag här, dricker mangosmoothie - äter frukt och såklart ser på gossip girl. 

Imorgon ska jag jobba sena passet, sen kommer mitt hjärta till mig och pussas. Tills det är dags att gå på lördagspasset på accent igen! ♡

Jag vill bara springa, cykla, lyfta & skida

Jag tror alla som känner mig på riktigt vet hur mycket jag älskar träning och hälsa. Det dom också vet är att när kroppen säger ifrån reagerar jag med att bli min egen raka motsats. Så de senaste veckorna som spenderats med världens värsta värk & ständig feber, jag jag gått upp 2kg fett och blivit den jag egentligen inte är igen. Äter säkert 1/2 kg godis om dagen, dåligt med mat och allt småätande jag bara kan komma åt.

Sen får jag ångest och frågar mig själv varför jag gång på gång gör så, fast det är tvärt emot vem jag egentligen är? Det är som om jag intalar mig själv att det är onödigt att lukta på kakan om du inte får äta den också. 

Men nu mina vänner, tänker jag trotsa kroppen för jag vill bara komma tillbaka till träning och mitt matvrakeri.

Mat mat och mat

Idag har jag ätit den godaste frukosten jag vet, kvarg blandat med keso och tillbehör. Idag blev det torkat plommon, linfrön, nötter, banan och en skvätt funlight. 

Sen har jag käkat spagetti med köttfärssås toppat med fetaost. Till middag pytt i panna och kvällsmat nachos.

Fick sen idén att jag skulle göra nyttiga chokladbarer att stilla mitt sockersug och mätta mig på jobbet med. Dom blev sååå bra. 
Jag smälte 2 kakor 86% mörk choklad i vattenbad, medans ställde jag en bricka med bakplåtspapper redo och strödde över nötter och någon nypa havssalt (hela flingor). Hällde över chokladen och sen några extra nypor salt. Dålig karaktär

Har helt tappat fokus i mina matvanor den senaste tiden, äter ingenting eller allting. Magen är kaos och allt annat också för den delen.

Detta var iallafall min lunch. En fajita och en portion pasta bolognese. Sen gick det utför & jag käkade chips, b&j, godis, pizza osv.Effektivitet

Så idag har jag klivit upp 6, för första gången på flera månader. Startade dagen med 3 timmars morgonmöte på jobbet, satte upp nya mål för budgetåret sept -13 till aug -14. Efter det tog jag och Gabrielle ut innestående säljtävlings-vinster och käkade en lunch på Waynes innan jag åkte mot gymnasiet för att ha min näst sista lektion. Det gick bra, för äntligen är motivationen på 110% istället för 70. Alltså har jag snart betyg i varenda liten kurs (+300p över)! 

Nu ska jag hem och vila innan det blir träning!!

Du och jag. Jag och du.Det finns inget finare än vår kärlek.

Ledig torsdag med Linnea

Så idag var jag ledig, första dagen på ett par veckor förutom söndag. Så otroligt skönt.
Åkte iallafall till Linnea vid ett. Vi handlade naturgodis och glass, kikade tv och pratade massa massa massa. Sen åkte jag hem en timme eller två, innan jag åkte ner till Linnea igen & promenerade 5km. Kom hem för ett tag sen och sprang 4,5 km till. Väldigt kort, men det gick väldigt fort iallafall!


Jag lever ett dygn i veckan

Som vanligt hade jag veckans enda lediga dag idag, söndag. I fredags överraskade min snygging mig med att komma hem från sthlm och sova med mig. Det efter att jag gjort klart min otroligt snygga ryggtatuering!!

Igår var det däremot lite party som stod på schemat. Hade som vanligt bästa stunden när det var jag, Linnea & Irma själva med mousserande vin och lite annat. Vi for vidare mot Ljusdal, vilken också var helt ok. Dock långt ifrån lika bra som förfesten.
Idag vaknade jag i Davis famn, vi badade och såg en film. Resten av denna lediga chilldag spenderade jag med tjejerna på soffan framför idol.

Här får ni några bilder!