2014

Jag måste säga att trots att det finns många anledningar till varför jag kunnat se början på detta år som rent ut sagt skit, så är jag så himla lycklig. Det var länge sen jag kände att jag blev varm i kroppen av att tänka på allt bra som jag har going on. Jag har världens bästa mamma, en fin familj & släkt och absolut världens bästa pojkvän. Jag har mycket fint i mitt liv trots allt som går fel. Den tidigare versionen av mig som fanns med första fem åren av min sjukdomstid hade inte klarat av de bakslag som fortfarande kommer och ändå sett så ljust på livet. 

Summa summarum, även om min kropp strejkar mer än någonsin och min framtid inte är lika glowing som jag hoppats, så blir det vad man gör det till. Jag älskar mitt liv och jag tror faktiskt på att en människa får de bördor denne klarar av. För jag kan fortfarande se på mitt liv och le. Jag kanske inte blir skidproffs, eller miljonär men fyfan vad glad jag är!

MacBook PRO


Oh, this one came to steal my heart. Efterlängtade Mac ❤️

Finaste vännerna

Fick väldigt mycket fina presenter av alla som firat mig. Detta fick jag av mina underbara vänner igår kväll!

2 halsband, 3 nagellack, 2 ljuslyktor och i love strawberry and cream badskum av Tove och Caroline 

Rosa bubbel med geléhallon plus presentkort på Gävle centrum av Sofia

Ljuslykta, värmeljus och stearinljus av Suppis 

2 tavlor från kardemumma av Gabrielle

Kimonon, strawberry daiquiri mix och shotglas i en rund fin box av Irma och Linnea 

I love Blackberry and raspberry badskum plus body cream och såndär skrubboll av Terese 

En valfri restaurangmiddag och blommor av Hannah och Isabelle 

Födelsedagskalas
Fina födelsedagspresenter

Fick öppna ett stort paket från Davis igår när han kom hem från veckans jobb. Det innehöll detta!

Skjorta & stickad tröja från GANT
Träningslinne & stickad tröja med skinnärmar från h&m
Blus från ellos 

Produktiv

Idag har jag haft en ledig dag, som jag spenderade med att fixa iordning sånt som behövdes. Jag började med att handla till min första tårta, sen städade jag ur exakt hela mitt sminkskåp och slängde ALLT som var över 6 månader. Fortsatte med rummet, plockade ihop- dammsög och dammtorkade. 

På kvällen gjorde jag en pollytårta. Vanliga sockerkaksbottnar, första våningen chokladsmörkräm och andra jordgubbsmousse. Täckte sen tårtan med smörkrämen och satte dit en massa polly. Den blev fin & förhoppningsvis god fast bottnarna var färdigköpta.

Den här ska vi njuta av imorgon efter middagen. Jag, min familj, Linus tjej Josefine och såklart min älskling. ❤️

två timmar, sex timmar - en evighet

som rubriken säger, i två timmar har jag legat i min säng och försökt sova. i två timmar har mina röster i huvudet pratat i munnen på varandra eller bytts ut mot en obehaglig stillhet och tystnad. jag fattar inte riktigt det där med min energi och sömn. oavsett hur trött, fumlig, avstängd och orkeslös jag tycks vara kan jag inte somna längre. i fredags la vi oss tidigt, stängde av filmen vid midnatt och trots det var jag vaken till 06. davis somnade typ halv 1 - men även om jag är vaken ensam utan något att göra och jag har slutit mina små blå sen en lång tid så går det inte.

jag brukade sova ca 14 timmar per dygn under nästan hela 2011-2013, ca 10-11 timmar på natten och ett par, tre till senare under dagen. utan det hade jag inte en chans att fungera de få timmar jag var uppe. jag vet att jag sov alldeles för mycket, men det borde inte göra så att jag absolut inte kan sova nu. för ingen människa fungerar ordentligt av att somna 3-4-5 på nätterna heller.

jag ger detta max en timme till, annars får jag prova det davis sa, att dygna och lägga mig vid 21 imorgon. hatar att dygna, älskar att sova. så jag hoppas att jag somnar innan 2. om någon har tips mot denna sjuka insomnia så är jag tacksam för tips!