I'm sorry but the party's over

Har de senaste veckorna varit inskriven på sjukhuset för rehablitering. Hunnit med en del rehabträning, behandlingar och även en operation. Det har inte känts speciellt motiverande att blogga om det livet då det varken är glamouröst eller jätteroligt precis. Det har dock varit och är väldigt givande, träffat bra personal och trevliga patienter. Får dessutom bo på ett ganska lyxigt hotell vilket känns super, annars blir det ju alltid sjukhussal. Det bästa som hänt sen jag blev inskriven är iallafall när mamma och familjen varit här någon dag och såklart när Davis gjort mig sällskap. Natten blir inte lika lång om jag iallafall kan gosa med han när jag ligger vaken.
 
Imorgon får jag veta om jag får andra smärtstillanden utskrivna då Citodon inte är nog för att jag ska få sova något. Skulle överläkaren neka detta blir det istället en remiss till smärtkliniken och jag blir där inlagd ett par veckor igen eller att jag får åka ner en hel dag eller så. Oklart än så länge!
 
Har inga bilder att bjuda på, min mac är än så länge tom på bilder. Nu ska jag nog kika på en film innan mitt hjärta ringer kvällssamtalet. En vecka till här i Gävle ska jag nog klara!! 7 dagar kvar tills jag är hemma på heltid...