Drömmer

Jag har tiden på bussen på morgonen och eftermiddagen som tid att slappna av och reflektera. Det har jag haft sen jag började pendla till gymnasiet andra året och det håller i sig än. Ofta tar jag mig tid att hantera alla jobbiga känslor jag tränger undan när jag jobbar eller går i skolan. Men ibland kan det också handla om uppskattning och mål/drömmar. 

Jag funderar mycket på tiden efter jag är klar med ekonomutbildningen. Om jag ska plugga 1-2 år till för att få djupare, eller tillomed masterutbildning. Eller om jag ska bli anställd någonstans direkt och börja spara pengar så jag har en egen insats till mitt egna företag jag vill ha i framtiden. Det vore skönt att inte starta upp med så mycket lånade pengar. Det är ett svårt val för jag hoppas ju att två år extra studier ska ge mig ett bättre djup i min nisch. För av dessa tre år är endast ett år nischat och då är nästan hela sista halvåret C-uppsats. Hmm..

Jag funderar också över min och Davis relation. Idag tänkte jag att jag nog aldrig kommer träffa någon som är så ödmjuk som min sambo. Han kanske inte är den som bryr sig om hela världen, som jag, men när han verkligen bryr sig om någon så är han så inriktad på den personen (mig) så det känns som att han skulle gå genom eld för en. Bokstavligt talat. Han gör precis allt och lite till för mig. Efter att ha träffats i en bra bit över två år kysser han mig fortfarande som om det vore första gången, och håller om mig och vaggar mig till sömns varenda natt. Det mina vänner, är riktig kärlek. Jag vill ingenting hellre än att vara med den som ser på mig med lycka och kärlek i blicken, för resten av mitt liv. Jag är så peppad på att se var vi kommer stå om fem år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback