Måndag-tisdag

I måndags när jag slutade skolan hade mormor kommit hit till Gävle för att vara med mig två dagar. Jag var nere på stan vid två och då åt vi lite lunch på caféet inne på flanör där mitt ena jobb ligger. Sen tog vi en sväng på stan, jag behövde sminkborttagning och bomullspads. Sen skulle vi leta kläder till mormor som ska på resa snart med sin gubbe. Det slutade med att hon hittade en långkjol och även köpte en fin dimrosa, kabelstickad tröja till mig.
När vi kom hem lagade vi lax från norrbo med potatis, broccoli och creme fraice med rödlök och rom. 

Tisdagen spenderade jag först i skolan tre timmar, mormor stannade hos mig. Sen möttes vi på stan och jag blev bjuden på en andra lunch. Det är viktigt att inte gå hungrig sa hon. Vi gick på de affärer vi struntade i på måndagen och sen såg jag att Froyo-butiken öppnat för säsongen så vi köpte en varsin frozen yoghurt. Jag tog lite vanilj- och så mangosmak. Toppade med massa frukt, lite krossad oreo och chokladströssel!
Jag åkte hem och mormor gick till tåget. Kvällen spenderade jag sen i min chef jennys hus på tupperwareparty. Köpte 5 st godbitar som jag kan hämta om ett par veckor! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback