Söndagsmåndag

Davis är fortfarande hemma. För idag är det en söndagsmåndag. Känns som vi varit med varandra en jäkla månad i sträck eller något endast pga två extra dagar hemma. Davis kommer ju normalt sett hem på torsdag till middag eftersom han ligger borta på jobb i Stockholm och kör 12-timmarspass så han jobbar in fredagen. Men förra veckan kom han hem onsdag istället och eftersom det är en röddag idag åker han imorgonbitti. 😍

I helgen har vi inte gjort så mycket mer än att mysa och kollat på Grimm eftersom jag inte är helt 100 än. Inte för att jag någonsin är det, men ni fattar. Jag har dessutom börjat få inflammationer i ländryggen igen lagom till att käkarna börjar bättra sig. Men idag var vi tvungna att städa då jag inte orkat göra det i veckan. Sen är det ju alltid skönt att vara två, det går mycket snabbare då. Vi var väl klara med våra 57 kvm efter typ två timmar och efter det kom Davis mamma, syster och systerson hit. Det är första gången Signe och ebbot är här och Anda har inte varit här sen oktober så det var roligt. Ebbot växer så det knakar och blir mer och mer som ett barn istället för bebis nu. 
Nu ska jag sova lite middag på soffan innan vi lagar hamburgarmiddag, så Davis passar på att spela lite dator medans. Ikväll ska jag äta lite godis för första gången på några veckor!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback