En bästis

Har haft en bästis på besök igår till idag, många besök nu.. Haha! Det var iallafall Linnea som kom. Har inte träffat henne sen veckan innan jul, helt sjukt! Vi åt lite godis och såg på tv igår, idag har vi först haft hemmaspa med mudmask, ögonfransfärgning och tandblekning. Mina tänder blev lite fläckiga idag men förhoppningsvis jämnar det ut sig nästa gång. Brukar göra det. Sen åkte vi ner på stan och lunchade. Vi följde spa-temat, för mig blev det en hälsosallad med bulgur, kallrökt lax och avokado. Linnea åt hälsobröd med Philadelphia och sallad. 


Visade även Linnea mina favoritaffärer i Gävle, de heter gant (såklart), tinzimara och fina saker. De två sista är heminredningsbutiker. Finns massa tavlor, muggar osv. Köpte två beiga prickiga skålar för 100kr då vi har en (?) enda frukostskål här hemma. Den är lika fast ljusrosa. Så det passade bra! 

Nu har hon åkt hem och Davis är tillbaka efter den första jobbveckan efter julledighet och semester. Bra vecka, förutom att jag inte träffat mamma :(((

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback