All I wanna do

Helt sjukt att jag som är världens soffpotatis lyckats få upp farten i livet lite.. Blir fortfarande förvånad varje kväll när jag ska lägga mig och inser hur mycket bus jag haft för mig. Är det inte jobb och skola, så hänger jag ute på basketplanen med några gangsters från my hood, spelar fotboll, myser med kompisar och hittills har jag fasen hunnit med tre festkvällar 2016. Inte likt mig. Eller jo, mig på gymnasiet! Har jag blivit en tonåring i huvudet igen eller har jag bara väldigt kul? Jag skulle ju personligen säga det sistnämnda. Dessutom drar jag ju ner på tempot ett tag efter den 10 maj och operationen. Då kan jag nog inte göra många knop. 
Helgen som var åkte jag till Delsbo ett par dagar. Det var mysigt, som vanligt. Lite hundprommisar och helt ärligt minns jag inte vad mer vi gjorde. Njöt av life kanske! 

Milton 1 år

Milton, mitt hjärtas man, har alltså hunnit bli ett helt år. Hur sjukt är det? Han va ju nyss en liten plutt på 1,5 kg påväg hem från Malmö. 
I somras och höstas växte han snabbt och man hann ju inte ens med på det..
Nu är han ett stycke kärlek på ca 7 kg, och veterinärerna ger han fortfarande lika mycket beröm. Inga andningsproblem, han har en riktig nos. Inte helt platt. Sen är han fruktansvärt aktiv och har inga problem att va ute och springa, han har långa ståtliga ben och inte en smula fett på kroppen. Bara lite (läs mycket) extrahud.
Såhär ser han ut nu (bilden över och under), världens bästa och tillgivnaste vän. Finns ingen jag älskar mer!
Vi firade med pannkakstårta med frukt. Veterinärens förslag om man inte ville ge korvtårta. Men mindre tillsatser i hemlagat. Nu blir det åter till vår diet vi har så han slipper bli för tung. Han är ju perfekt som han är nu!

Livet

Det händer ganska mycket i mitt liv för tillfället så jag känner att jag har blivit ofrivilligt frånvarande här. Jag mår iallafall bra om ni undrat! Jag har de senaste fyra veckorna inte haft EN enda ledig dag. Imorgon blir den första!! Tyvärr har jag ju inte haft tid att tvätta den sista tiden så min lediga dag spenderas i tvättstugan. 

Jag har den sista tiden ägnat dagarna åt att tentaplugga till två tentor (Externredovisning B och dataanalys och statistik), gjort 3-4 inlämningsuppgifter, spelat fotboll och umgåtts med folk. 

Imorgon blir det som sagt tvättstugan, sen ska jag testa knät på kvällen på träning inför DM-match mot Hille på söndag. Spelade nämligen match för ett par dagar sen och har dragit på mig nån hysterisk blödning från knät till foten och mina redan instabila korsband är mer instabil än vanligt på vänster knä.

För tillfället ligger jag i soffan med Milton, vi ska snart ta kvällspromenaden och lägga oss tänkte jag. På fredag går jag i skolan 9-15 sen ska jag ta tåget hem till Delsbo ett dygn. Söndagen spenderas förhoppningsvis på träffen. En ledig helg också alltså! Min studentcoach la upp min individuella studieplan för april och tyckte jag skulle ta ledigt lördag + söndag hela denna månad för att kompensera för mars då jag hade en ledig vardag och ingen helg. Som sagt, en dag totalt på ca 30 dagar. 

Ska försöka hålla den planen. Nästa helg kommer iallafall mina fina klassisar hit på inflyttningskepa. Mina idioter som förövrigt följer nedan:
Representing Ljusne, Sofie & Emil 
Sandviken, David 
Gävle, Patrik
Gotland, Elvira 
Östersund, Louise
Avesta, Tove
Tierp, Hanna

Nu vet ni det (mamma). 
Puss och kram