Sommarn tog ut sin rätt

Jag har varit fruktansvärt dålig med uppdateringen nu, flera veckor. Jag tror det beror på att jag blev (relativt) bra i axeln och hade sista lediga veckorna innan jobbet startade. Jag njöt maximalt iallafall. Hann med både kompishäng, bland annat med min bästis Sofia, några dagar i Sundsvall med Marcus och dylikt.

Kan ju inte återge två hela veckor här, men jag kan dela med mig av den senaste veckan. I måndags vaknade jag i långbacka, med ca 45-50 bett på fötterna. Ingen annanstans. Bara där. Det var iallafall vanliga bett som kliade lite, inte speciellt stora. Det tänkte jag ju inte mer på så jag spenderade sista dagen i Hälsingland med farmor och farfar innan jag på eftermiddagen begav mig mot Gävle. I tisdags började jag jobba igen, rev av ett lite längre (för mig sett) pass på sex timmar. Då började jag känna att det gjorde ont av att ha skor på mina bett.

Natten blev olidlig och jag lyckades sova kanske två, tre timmar innan jag klev upp för jobbdag nummer två på onsdagen. När jag slutat kom Marcus och mötte mig för vi skulle käka på Pinchos och han skulle sova hos mig i Gävle.

Vi beställde in tolv små tapasrätter och en varsin drink, garanterar er att ni vill äta där någon gång. Jag har ätit där ett par gånger nu och är lika nöjd varje gång. Vi gick efter det en sväng på stadsfesten på söder innan vi åkte hem och åt godis framför tvn. Även onsdagsnatten blev likadan som föregående och jag höll på att bli galen!

Igår tog vi en sväng på stan och typ strosade runt innan Marcus åkte hem igen. Kvällen igår började betten spåra ur. De växte, varade och kliade. Ibland kliar det inte ens utan gör bara svinont. Så nu känner jag efter tredje i princip sömnlösa natten att det här funkar ju inte. Imorse ringde jag läkaren så jag ska dit nu i eftermiddag.

Något positivt som kommit av detta är iallafall att jag hunnit med storstädning, börja leta fram allt plugg och ringa runt till alla myndigheter osv som inte får tummen ur röven till att hjälpa mig någon gång. Period. Nedan ser ni mina bett i onsdags och sen igår. Orimligt att de fem dagar senare fortfarande växer i storlek men inte till antalet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback