Fantastisk dålig uppdatering

Är det inte tråkigt, att man glömmer föreviga livets alla stunder. Det är ju lite därför jag har kvar den här gamla bloggen. För det är ju underbart att nostalgitrippa ibland. Speciellt när det är jag själv som satt ord på mina minnen.

Den senaste tiden har jag dock pluggat på nånstans mellan 200-300% och jobbat 20-25%. Detta går ju egentligen inte. Men man kan säga som såhär; mina veckor är ALDRIG med en ledig dag. Ibland har jag tagit mig en ledig kväll typ, men annars går jag i skolan 5 dagar i veckan från 9-16 minst, sen jobbar jag ibland från 16:15-19:15. På helgerna jobbar jag i princip alltid. Sen har ryggen brakat ihop. Vilket innebar massa nya mediciner och upptrappning av gamla. Väntar just nu på magnetröntgen, hoppas jag slipper vänta en evighet bara!

I onsdags var jag även på årets kontaktia arbetsmarknadsdag, mässa och bankett. Det var en bra kväll som jag spenderade med Louise främst, men egentligen typ hela klassen. Vi bjöds på toast Skagen till förrätt, oxfilé med pommes Anna och rödvinssky till varmrätt och sen cheesecake till efterrätt. Lite halv-b kan jag tycka. Visst det serverades oxfilé, men den var genomstekt och tunnskivad. Jag föredrar en stor blodig stek. Sen kändes för- och efterrätt som något man gör hemma en ledig fredag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback