Tisdag

Först väcks jag konstant av mardrömmar, sen blev jag blå på både en arm och båda revbenen av smällarna på träningen idag (thaiboxning) sen tappar jag datorn på näsan så den sväller, blir sned och blå. Vilken lucky day!Moving in

Imorgon hämtar jag nycklarna till min & Miltons nya lägenhet i Sätra. 41 kvm som ska inredas med massa kärlek! Det suger lite att gå ner från 55 till 41, men det är trots allt mindre personer som ska rymmas nu också! Det blir nog bra..
Köket är egentligen ett allrum och tanken är att man ska ha kök/vardagsrum, som är vanligt i villor med öppen planlösning. Det lilla rummet blir sovrum. Undrar lite hur jag ska överleva utan tv i sovrummet, har ju haft två innan.. Får önska mig en! 

Jag har tänkt ha soffhörnan vid väggen mot sovrummet, typ ha tvn mot väggen och soffan som rumsdelare. Vi får se hur stort bord jag får plats med, har bara två stolar ändå eftersom vi delade på de fyra vi hade här i bomhus.

Det skönaste är att bo i samma hus som min klasskompis, några hundra meter från Avan & ha porten mittemot Rebeccas!! Nu ska det levas studentliv. 

Delsbo

Har sen igår bara blivit ompysslad hemma. Först tejpade mamma min dåliga axel så jag slipper köpa en mitella att springa runt med. Sen var vi och kollade på 100 meters-racet i en längdskidtour. Middagen blev plock inklusive hemgjord sushi, till det blev det ett par glas Prosecco.
Det är knappt så man minns sist det blev sån lyx när man är student 😂

Äntligen

Har dragits med en krossad & ganska trött telefon ett tag nu. Så igår efter jag lämnat in första insändningen i externredovisning B belönade jag mig själv med att klicka hem en rosa iPhone 6s med ett rosaglittrigt skal från iDeal.