Tio saker jag uppskattar med oss..

Såg på en blogg idag, där en bloggare gjort en lista med saker hon älskar med sitt förhållande. Det var en fin hyllning samtidigt som det kan vara en bra pepp till alla där ute som kanske har ett förhållande de måste ta sig ur, men inte har fattat det än. Jag tycker jag kan säga så, för att jag själv varit där. Nu, åter till ämnet:

1. Jag uppskattar att vi är så kärleksfulla med varandra.

2. Jag uppskattar att vi säger "jag älskar dig" flera tusen gånger om dagen. Trots att vi inte är nykära (vi har ju varit tillsammans nästan två år förut).

3. Jag gillar att vi ger varandra komplimanger. Ofta. Mycket. Alltid.

4. Jag uppskattar att vi finns där för varandra. Om någon mår dåligt, har ångest eller dylikt är den andra snabb med att trösta, pusha, peppa eller ge kärlek. Oftast alla ovanstående samtidigt!

5. Jag gillar att vi kan prata om ALLT. Och då menar jag allt. Vi kan prata i timmar om allt mellan himmel och jord. Vad som händer i världen, vem som är den bästa fotbollsspelaren, vad vi ska göra imorgon, vad våra barn ska heta, när vi ska gifta oss, hur vi vill att vårat liv ska se ut om tio år, vilken middag vi ska äta... Ja, ni fattar grejen.

6. Jag ÄLSKAR att vi klickar. På alla plan.

7. Jag uppskattar att vi trivs så bra med våra familjer och svärfamiljer så det känns som om det inte spelar någon roll var vi är. Vi trivs lika bra ändå.

8. Jag gillar att våra ögon nästan blir hjärtformade som emojisens varje gång vi ser varandra i ögonen.

9. Jag uppskattar att vi fungerar så bra i vardagen, det är lika ofta jag åker dit som han åker hit. Om en lagar mat städar den andra. Om en har en dålig dag tar den andra ansvar.

10. Jag älskar att jag är lika kär som han är i mig. Alltså maximalt. Oändligt. Det kan nog inte ens finnas några andra som älskar varandra på det här sättet (fast det gör det ju såklart, alla som hittat sin perfect match känner nog såhär).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback