Ny vecka

Igår startade ännu en vecka av min sjukskrivna, lediga sommar. Jag vaknade i Njurunda med Marcus. När han åkte och jobbade låg jag och drog mig tills Andre kom och fråga om jag ville följa med han och Mathias till byn för lunch. Vilket jag också gjorde såklart. Efter det åkte vi till Birsta för att uträtta ett ärende åt restaurangen på Elgiganten.

Marcus slutade vid tre, då skjutsade vi Emil till Elgiganten igen, sen styrde vi BMWn mot Hälsingland. Kvällen spenderades tillsammans bara vi med film och godis. Det var sååå länge sen vi fick egentid en hel kväll och det var verkligen guld värt! Igår morse sov vi ut till elva ungefär, sen klev vi upp tog en sväng till Elgiganten (!) i hudik och bokhandeln i Ljusdal innan vi for till skryt. Där väntade middag med Marcus föräldrar samt lite tvätt. På kvällen läste vi i våra nya böcker, jag fick Ken Rings bok av hjärtat. Den är verkligen så himla bra som jag tänkt mig!

Mot kvällen började jag känna av mina urinvägar (skräll, not). Kunde därför inte sova mer än en timme inatt det var ungefär lika jobbigt som det låter. Idag har det därför varit en lugn dag, Marcus åkte tillbaka till Medelpad vid halv ett och jag åt mat och spelade spel med mormor tills familjen sunk slutade jobbet. Sen har jag på riktigt inte gjort nånting förutom att käka tranbärspiller och dricka lingondryck.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback