Planer

Jag har idag gjort upp kortsiktiga och långsiktiga planer. Tänker inte ge er en av dem, för då kommer alla försöka ändra på den. Och jag gör preciiiiis som jag vill, eller hur?!

Tanken är iallafall att jag fr.o.m. imorgon ska träna en timme om dagen, plugga två timmar. Sen med start den 15/7 blir det åtta timmar om dagen plugg, allt för att vara helt säker på att klara tentorna i augusti. I augusti smygbörjar jag min långsiktiga plan, den tar tid. Men den kommer göra mig lyckligare än något annat på jorden kan. 

Mitt allra långsiktigaste mål (eller snarare dröm) är att köpa andelar i empire state building. Övrigt är t.ex. att bli ekonomiskt oberoende så jag slipper oroa mig över försäkringskassan som sällan fungerar perfekt. Det vore väldigt skönt för en sjukis som mig. 

Innan trettio ska jag driva eget företag, vara VD på en stor modekedja eller vara marknadsföringschef. Jag ska också vara gift med Marcus, bröllopet ska äga rum i Central Park och vi ska då redan ha två barn. Även namnen är klara. Två pojk och två flick. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback