Vilken helg

Att sitta på tågstationen påväg bort från Marcus just nu känns så jobbigt. Han fick ta en sista ledig helg den här helgen innan han drar igång med monstersommaren i Sundsvall. Jobb sex dagar i veckan, ofta 12-timmarspass.. Finns inte mycket tid för oss att träffas då. Menmen..

I onsdags åkte han direkt efter jobbet vid 22:30, plockade upp mig i Delsbo vid tolv. Sen åkte vi bara hem till han och la oss framför en film tills vi somnade. I torsdags minns jag inte riktigt vad vi gjorde på dagen, vi var i hudik och åt på hot chili iallafall. Men på kvällen var iallafall Oskar, Angelica & Magnus hos Marcus och det blev lite fest, ish.
Fredagen spenderade vi i hudik med min lillebror som skulle köpa skolavslutningskläder. På kvällen åkte vi till condis på AW (utan att ha jobbat hehe). Sen kom vi hem ganska tidigt och fortsatte filmtittandet. Skulle bli Harry Potter maraton men vi somnade varje film...
I lördags var vi först ute i Yg hos Marcus mormor & morfar med hans syskon, sen åkte vi till min familj och grillade på kvällen. Träffade även upp några kompisar en stund efteråt, men var hemma före tolv ändå som vanligt.
Igår åkte vi iallafall upp till Sundsvall, först hämtade vi upp Mathias och åkte ut till Birsta. Blev bara två affärer och Donken, var inte direkt shoppingsugna. Sen åkte vi ut till skärgården där de jobbar, satt på bryggan utanför restaurangen och myste lite bara. När de stängde för kvällen var vi i en stuga med alla som jobbar där och typ hängde. Sen började klockan närma sig tolv så då gick vi såklart hem, haha! 
Imorse vaknade vi tidigt, Marcus skulle jobba klockan nio. Så jag gick till Emma (hans chefs tjej) och kollade på tv och myste med hunden innan de som var lediga skulle åka mot stan, så släppte de av mig på stationen. Där är jag nu. 

Fylld med ångest över den här sommaren. Men det är var det är, och vi får mer tid tillsammans senare i livet! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback