Weekend

I lördags plockade familjen upp Marcus och mig i Gävle, sen begav vi oss på dop i Uppsala över dagen. Stiernmans senaste tillskott Issabell döptes i Vaksala kyrka och det var en liten mysig tillställning som avslutades med tårtkalas. På hemvägen hoppade Eddie av med oss i Gävle, vi sov en timme sen åkte vi hemåt.

Kvällen spenderade vi framför en familjefilm med vattenmelon, mango, vindruvor, körsbär, smält choklad, popcorn och ett kilo godis. Senare åkte vi in till Ljusdal för att kolla på cruisingen en stund. Det slutade dock med att vi (Marcus) fick köra lite folk, men det var ganska kul ändå.
Så länge jag får spendera tid med min Marcus spelar resten ingen roll. Vi sitter nästan aldrig stilla, oftast är vi ute på upptåg mest hela tiden. 

På söndagen åkte vi till Föne och Elina, Jonas, Melker och Leon. Vi bjöds på jordgubbar och mjölk på altanen. Dagen avslutades med mat i Skryt hos Marcus föräldrar, där fick vi kalops vilket aldrig är fel enligt mig! Nu är han iallafall tillbaka i Sundsvall mitt hjärta, jag känner mig tommare än tommast och hoppas att vi hinner ses imorgon kväll eller onsdag.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback