11 dagar

Tio dagar efter operationen började jag äntligen känna någon typ av förbättring i smärtnivån. Tydligen skulle det gått fortare, men ja, ibland är det sådär. Tyvärr är jag långt ifrån bra ändå, orkar inte och kan inte göra så mycket. Sover inte på nätterna. Har ont dygnet runt. 

Jag försöker iallafall hitta på saker för att det känns lika bra att passa på när jag är "ledig". Det är skillnad på att ha opererat/ha sjukdomsproblem i överkropp och underkropp, när det är benen eller ryggen det sitter i kan man inte ta sig nånstans. Det känns positivt att jag iallafall kan åka en sväng och titta på fotboll eller gå i en affär. Normalt sett har jag oftare problem med tex ryggen och knäna och då blir man sängliggande. 


Det känns däremot väldigt konstigt att kunna åka iväg och göra saker ibland när jag inte kan plugga eller jobba. Det känns fel och som att jag typ "skolkar". Jag ogillar verkligen sjukskrivning. 

I veckan har jag haft Marcus hos mig några dagar, sen var vi barnvakt åt Eddie i torsdags natt. Han sov så sött bredvid oss. Igår kom Ebba på kvällen och vi såg No Strings Attached, käkade choklad & chips med dipp typ. 

Just nu är jag hos morfar för att fira hans 67(?) årsdag i efterskott med pappa och Eddie. Milton har lekt med morfars hund och vi har ätit lunch. Av oss fick han ett paprikaträd. Resten av dagen ser ut såhär; mormor ska duscha mig (hemskt att inte kunna själv), hälsa på farmor och farfar en stund och sen hämtar Marcus mig så ska vi åka till hans familj i Yg. Där har jag inte varit sen sen höst 2012 så det ska bli kul! Det ska nog bli grillmiddag mot kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback