22 grader

Igår hade vi säsongens andra match, första vann vi med 4-1 mot hedesunda, jag nätade och allt kändes bra. Gårdagens vann vi med 4-2 mot Huge 2 och det med en ännu bättre känsla. Serieledning. Den ska vi försöka behålla. 
Idag har vi haft minst 22 grader varmt i lilla Gävle. Jag vaknade med världens värk i ryggen vid 11, så jag fick chilla med att kliva upp tills 15-tiden. Det krävdes X antal citodon för det. Amanda kom och gick en prommis med Milton när hon hämtade sin cykel (GULD VÄRT!).

Tillslut var jag iallafall uppe, gick och hängde på Träffen (min hemmaplan) med Louise på spontanfotbollen ett tag. Sen tog vi med Jocky och köpte glass som vi njöt av i solen!
Vi fick den briljanta idén att vi skulle grilla, så vi snodde ihop hemgjorda hamburgare, köpte majskolvar & meloner och satte oss på ängens största kulle. Kändes verkligen som jag tog sommarlov där och då. Underbart!

Klockan blev åtta innan vi kom in igen. Milton är iallafall tvärslut och har sovit sen dess. Nu ska jag väcka han för kvällspromenaden, sen ska jag somna bredvid han och ladda för morgondagens bakning och fotbollsmatch!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback