Maj

Alltså ja, det här med att blogga.. Går inte så bra ibland när man har fullt upp med livet! Med tanke på att jag har fem dagar kvar att fylla på med lycka, glädje och energi innan operationen så har jag haft fullt upp sista tiden, och kommer ha tills dess.

På Valborg var jag iallafall i Uppsala. Tog tåget dit med Felicia & Evelina på tidig lördagsmorgon. Framme dumpade vi väskorna hos Sofia, där vi också mötte upp Linn, Signe & Stina. Vid 11-tiden var vi på stan och tänkte kolla på forsränningen, men det var så packat med folk så vi gick direkt till Ekonomikum. Där avnjöt vi en champagnelunch i strålande sol, hängde med människor och skuttade fram mellan tusentals picknick-filtar. 

Vi åkte hem till Sofia igen mot kvällen, förfest och middag stod på agendan. Kan ha vart den roligaste förfesten sen gymnasiet. Vi körde flipcup, jag har aldrig & dansade hejvilt. Efter 1,5 timme i kö var vi sedan inne på Birger Jarls vid tolvslaget, där vi fortsatte dansandet till stängning vid 03. 
Vaknade helt utmattad på söndagmorgon, familjen hämtade mig och sen blev det ett besök hos Stiernmans innan jag landade på min soffa i Gävle igen. Det blev en lugn söndag med filmmaraton, tillsammans med Jocky & Louise. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback