Morsdag

Vad passar inte bättre än en hyllning till världens coolaste, bästa & mest älskade morsa denna söndag?!
Min mamma är (som förmodligen alla tänker om sin egen mamma) den starkaste person jag känner. Hon är inte stark för att hon aldrig visar känslor, utan för att hon vågar. Och sen kommer hon över dem. Hon har lärt mig, som många mammor lär sina barn, att man inte ska stänga sina känslor inne. Det som gör henne unik är att hon verkligen lever upp till sina visdomsord själv. Jag ser henne som en fighter, precis som jag själv tatuerat på min arm. Det är mamma som är min förebild när jag ser på min tatuering för att komma ihåg att kämpa när min kropp sviker mig.
Hon är min hjälte, andra halva och den absolut bästa vän jag har. Jag spenderar helst min lediga tid i långbacka, för jag är så fruktansvärt familjekär. Det tror jag ni vet allihopa som hänger här. Jag är en morsgris alla dagar i veckan. Mamma säger ofta att jag måste klippa navelsträngen, men jag vägrar. Jag kommer alltid ha den kvar mentalt till henne. För utan henne vet jag inte vem jag skulle vara. 
Det är mamma som lyfter mig när jag ramlar. När jag har vatten över huvudet, och huvudet under ytan hjäper hon mig hitta upp. Hon är precis som jag, varenda del av mig kommer från min mamma. Hon är precis som mig, fast lite äldre och lite visare. Det är jag fruktansvärt stolt över, och det är så jag vet att även mitt liv kommer ordna sig någon gång!

Kommentarer
Postat av: Suppis

Åh vad fint skrivet! Ni är så fina också :D

2016-05-30 @ 18:51:50
URL: http://nouw.com/suppis

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback