Helg

Denna helg har jag inte gjort mycket alls, men ändå asmycket.. i fredags minns jag ärligt talat inte vad jag gjorde för något efter jobbet, men jag tror bara det var en promenad som vanligt. Lördagen spenderades först på stan med Louise, sen kollade jag på hockey med Amer & Rebecca, slutligtvis blev det lite fest och dans med Louise som skulle fylla år. 

Dagen idag, söndagen, var av ett lugnt slag. Den inleddes med lunch till frukost vilket förstörde hela min matrutin (men jag åt spagetti och köttfärssås tre gånger idag, en gainomax, två proteinpuddingar och ett ägg).. frukosten följdes upp av en långpromenad i solen, som tre gånger om avbröts av hagel. Efter promenaden bokade jag och Marcus flygbiljetterna till USA! Vi landar i San francisco och avslutar resan med två veckor i los angeles. 


Klockan 17:00-18:30 hade jag fotbollsträning, vilket efterföljdes av tvättande, städande, diskande och slutligtvis ytterligare en längre promenad. Totalt landade jag på 25000 steg och ca 17 km promenad idag. 


Min vardag

Jag bloggar visst alltid om mina helger verkar det som. Kan visserligen bero på att jag har ett måndag-fredag 8-16 jobb och inte hittar på så mycket spännande till vardags. Det jag brukar hitta på under veckodagarna är att jag:

• Kliver upp 05:45, gör mig i ordning
• väcker Milton, vi tar en promenad från 06:15-06:45
• äter frukost framför tvn 06:45-07:30, äter alltid havregrynsgröt med hallon, pumpafrön, chiafrön & linfrön och ibland nånting mer.

På jobbet har jag första rasten 10:00-10:15, då käkar jag igen, proteinpudding. På lunchen äter jag givetvis vanlig mat och på nästa rast äter jag typ fiber/havrekakor. När jag slutat jobbet brukar jag och Milton ta en långpromenad på 1,5-2 timmar. Ofta går vi runt en mil. Efter det äter jag middag, sen har jag endera fotbollsträning eller så åker jag och kollar på fotboll (Sätra herrar) eller hockey (brynäs). Dagen avslutad med proteinpudding till kvällsmat framför ett avsnitt av nån serie på Netflix. 


Påsk

Tänkte avrunda min påsk i Delsbo (fast ska ju vara kvar typ 18 timmar till..). I torsdags hann jag bara kasta in Milton till farmor sedan åkte jag med mamma och Anna för att träna. Vi körde både ett pass somamove och ett crossfit. Efter det var jag ganska när och somnade väldigt tidigt. Igår, på självaste långfredagen städade vi ur övervåningen på huset. Sen gick jag och mamma en långpromenad med hundarna. 


På kvällen lagade jag min ljumna sötpotatissallad med paprika, morötter, rödbetor, zucchini, solrosfrön & kikärtor. Till det hade vi rostas (medium rare stekt) och lax. Efter det blev det väl något glas vin, men återigen somnade jag på soffan typ klockan tio. Imorse däremot blev jag väckt vid 06:30 av min morgonpigga hund, som ville på promenad. Jag köade två timmar för finalbiljetter till Brynäs matcher och körde sedan ett löppass med Milton & Jonna. Vid ett hade vi påskbrunch hos mormor, och vid fyra var det födelsedagsmiddag hos farmor.

Nu sitter jag i soffan igen och vill bara sova. Men först ska mamma massera mig, älskar att hon utbildat sig till massör!! Sen ska vi nog bara ta en promenad och vila. Imorgon är det fotbollsträning kl 16-18 och jag längtar ihjäl mig. Ännu mer längtar jag till måndagens match mot Brynäs! Ses där.


Weekend vibes

En fredag i hemlängtans tecken resulterade i ett kvällståg till Delsbo efter jobbet. Jag spenderade kvällen med pappa, mamma var i Finland och Eddie & Linus var med vänner. På lördagen tog pappa med mig och Linus på en tur till och upp på järnvallsklinten. Det var blandat av mjölksyra, blodiga skavsår och lackande svett- men ack så kul! 

På lördagseftermiddagen åkte jag med Amanda och Linnea till Gävle igen. Jag sov över hos min finska vän Aija, sen på söndagen spelade vi DM-match mot Sandvikens IF. Mot kvällen bestämde jag och Marcus oss för att grilla gott, så vi ringde Rebecca, Louise & Christoffer som också gjorde oss sällskap.