Bästismys I maj

I början av maj hade vi klassfest, jag och mina ekonom-darlings samlades hos Elvira för lite grogg, öl och cider. Efter det tog vi oss ut på stan, Olivia, där vi socialiserade med resten av staden. Helgen efter kom min fina Sofia till Gävle för drinkkväll. Vi gjorde rosésangria, blåbärsmojito och passionsmojito. Efter det cyklade vi till stan och dansade en timme, innan vi cyklade till Max och handlade massor av strips! Det är vad jag kallar den ultimata lördagen.

Skriv inläggstext 

Nu senast det var trevligheter med laget. Då möttes vi allihopa hos Bella där vi käkade plock, spelade sällskapsspel och drack ett glas vin. Sen hängde vi en stund på Interpool innan hemgång. 


Delsbo

Nästintill varenda helg spenderas nu för tiden i mitt älskade Delsbo. Har haft en otrolig hemlängtan, som inte tycks bli mättad oavsett hur mycket jag är här. Jag spenderar tid med familjen, släkten, Josefin, Jenny osv. Jag tränar, äter gott och går skogspromenader. Både jag och odjuret är lugna här, vi trivs. Just nu med min stundande sjukskrivning har vi varit hemma från onsdagskvällen och är åter i Gävle söndag för ny jobbvecka!


Idag provade jag träna, 48h efter operation, det gick faktiskt ganska bra just med styrketräning. Beror säkert på att det inte påverkar käken så mycket. Inte skumpigt på samma sätt som löpning. Med styrketräningen kommer dock påverkan på skuldran, som syns på en av bilderna nedan. Förstår verkligen inte hur min kropp fungerar.. men att jag börjar bli fit igen är ju ganska trevligt!