Valborg

Uppdateringen här är som vanligt sporadisk som mest. Jag tänkte bara fylla i lite vad jag haft för mig senaste två veckorna. I torsdags såg jag och Rebecca Brynäsmatch nr 6 av 7 på interpool här i Gävle, och på fredagen är jag ganska säker på att jag bara prioriterade en långpromenad med Milton. Lördagen spenderades hos Amer med Rebecca och honom, framför Brynäs sista match med massa tapas! Tyvärr fick vi nöja oss med silver i år. På kvällen packade vi och provade potentiella outfits inför söndagen. 


Söndagen startades 05:45, för att åka hemifrån redan klockan 7. Framme i Uppsala möttes vi av en riktigt snygg champagnefrukost med smoothiebowl, bagles och skumpa bland annat. 

På dagen hade vi picknick i Ekonomikum, innan vi åkte tillbaka mot Sofia för att baka pizza och ha tjejkväll. Vi var sex grymma tjejer som spenderade vår Valborg ihop. 

på måndagen tog jag och beccis ett tidigt tåg hem. Dels för att jag hade träning på dagen, och dels för att hinna känna solen som kom som ett brev på posten lagom till maj månad. Vi strosade lite längs gavleån innan vi skildes åt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback